Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés


Ez a szerződés előnyös azoknak a cégeknek, akik a bérleti illetve tartósbérleti konstrukcióval szemben az egyösszegű vásárlás mellett döntöttek, vagy meglévő eseti javítással üzemeltettet készülékükre keresnek átlátható, tervezhető üzemeltetési megoldást.

A szerződés időtartama 3 év, mely idő alatt a megrendelőnek (a másolópapíron és a tűzőkapcson kívül) valamennyi felmerülő költséget tartalmazza, így a karbantartást, a kellékanyagok árát, a kopó alkatrészek árát, a kiszállások költségeit és a javítások munkadíjait.

Az üzemeltetési díj elszámolása mindig utólagosan a ténylegesen elkészített nyomatok,másolatok darabszáma alapján történik.
A számlálóállás lejelentése a Megrendelő (készülék tulajdonos) feladata, az elszámolás alapját ezek a lejelentések képezik.


Előnyök:

  • Éves szinten pontos, tervezhető költségek
  • A hibabejelentést követően legfeljebb 8 munkaórán belüli kiszállást vállalunk és amennyiben a helyszínen nem javítható a készülék, azonos teljesítményű cseregépet biztosítunk a javítás idejére
  • Jelentős megtakarítás az eseti kiszállás során alkalmazott díjakhoz képest
  • Kényelmes és egyszerű, mert havonta vagy negyedévente egy alkalommal történik az elszámolás, az önök igényei szerint
  • Szerződéssel rendelkező partnerek gépének számláló állását számítógépes nyilvántartásunk segítségével folyamatosan figyelemmel kísérjük, szükség esetén javaslatot teszünk a gép, géppark cseréjére illetve belső átcsoportosítására
  • Kedvezményes papírvásárlási lehetőség
  • A szerződött eszközöket távfelügyeleti rendszerünkhöz csatlakoztatjuk, a folyamatos kellékanyag ellátás, és a gyors hibaelhárítás érdekében


A korábban illetve más kereskedésekből beszerzett készülékekre is köthető üzemeltetési szerződés. Ennek feltétele egy előzetes állapotfelmérés, melyet egy úgynevezett "állapotra hozatali" karbantartás és a szükséges alkatrészek cseréje követ, természetesen a megrendelővel előzetesen egyeztetve. Az állapotra hozatal a megrendelőt terheli.

Közös érdekünk, a készülék zökkenőmentes, folyamatos működése, mert az üzemeltetési díj szerződésben rögzített, és a készülék javításával töltött munkaórák, és a meghibásodásokból adódó kiszállások száma nem befolyásolhatja.

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt!