Cégünk, partnereink teljesebb kiszolgálása érdekében outsourcing szolgáltatást is biztosít.

 
Célunk a dokumentumkezeléssel kapcsolatos megoldások sokszínűségének növelése, ügyfeleink tökéletes és maximális kiszolgálása.
Új szolgáltatásunkat a Konica Minolta technológia, az Euro-Profil cégcsoport által biztosított infrastruktúra és jelentős pénzügyi háttér, munkatársaink szakértelme, valamint dokumentum kezeléssel- és megoldás szolgáltatással kapcsolatban felhalmozott tudás és tapasztalat alapozza meg.
Így ezzel a megoldással jelenlegi rendszerét visszavásároljuk, és optimalizáció után egy új korszerűbb technológiával, és alacsonyabb üzemeltetési díjjal működő szolgáltatást biztosítunk hosszútávra.
 
Amennyiben igénybe veszi kihelyezett szolgáltatásunkat, a következő előnyöket élvezheti:

  • Dokumentum készítéssel kapcsolatos folyamataik teljes felmérése után szaktanácsadóink "optimalizációs" javaslatot készítenek.
  • Teljes gépparkot helyezünk ki - a legújabb technológia biztosításával- a meglévő folyamatok modernizálására, és a felmerülő költségek minimalizálására.
  • Ügyfeleinknek csak az elkészült dokumentumok után, utólag kell fizetni, anélkül, hogy beruházási költségek merülnének fel.
  • A dokumentum készítéssel kapcsolatos költségek átláthatóvá válnak, előre kalkulálhatók és költséghelyekhez rendelhetők.
  • Az általunk biztosított személyzet garantálja a technológia nyújtotta lehetőségek maximális kihasználását. Ez jelentős idő- és adminisztráció megtakarítással jár.

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt!