Eseti javítás szervizszolgáltatás

Eseti javítás a berendezés telepítési helyén történik. A berendezések javítását helyszínen kiszállási díj ellenében /sürgős esetben sürgősségi felárral 8 munkaórán belül/ javítjuk. Amennyiben a javítás a helyszínen nem végezhető el, a Megrendelő kérésére a berendezés szakszerű beszállítását telephelyünkre szervizünk végzi. A javításra beszállított berendezések hibamegállapítását azonnal megkezdjük. A javítás megkezdése előtt a Megrendelőnek árajánlatot adunk, ami tartalmazza a javítás maximált költségét is. Az árajánlatot minden esetben egyeztetjük a Megrendelővel.
A javítás költsége a kiszállási díjból, a munkadíjból és a beépített anyagárból tevődik össze.

Amennyiben a berendezés javításához a szükséges alkatrészt a gyártótól meg kell rendelni és ezért a javítás befejezése a megjelenés napján nem lehetséges, a megrendelő kérésére, külön díjazás mellett csere berendezést tudunk biztosítani. A csere berendezés típusa, felszereltsége a javítandó berendezéstől eltérhet, de mindenképpen a megrendelővel egyeztetett tudású és felszereltségű berendezést szállítunk ki.
 
Eseti javításban vállaljuk a lentiekben felsorolt márkák készülékek javítását, karbantartását, kellékanyag ellátását is.

 

         
         
         
         

 

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt!