Keressen bennünket a következő elérhetőségeinken keresztül:

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 +62 477 584

Fax: + 36 62 472 901

Hétfőtől - péntekig 8.00-16.30-ig várjuk megkereséseiket!

 

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL,  ÉS MI SEGÍTÜNK AZ ELJÁRÁS LEBONYOLÍTÁSÁBAN !  SZAKÉRTŐ KOLLÉGÁINK IGÉNYFELMÉRÉSSEL, A LEGJOBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNYÚ MEGOLDÁSOK MEGKERESÉSÉVEL, A SPECIFIKÁCIÓK MEGFOGALMAZÁSÁVAL TUDNAK SEGÍTENI ÖNÖKNEK A TÖKÉLETES MEGOLDÁS KIVÁLASZTÁSBAN!

A Profil-Copy Kft, a Digitális Kormányzati Ügynökség Zártkörűen Működő Részvénytársaság (DKÜ Zrt., régebben Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF)) mint Beszerző által lefolytatott keretmegállapodásos eljárások eredményeképpen képes kiszolgálni a központosított közbeszerzésre kötelezett, és ahhoz önként csatlakozó intézmények igényeit több szerződésen belül is.
Célunk, hogy az általunk szállított termékekkel, készülékekkel, és a hozzájuk kapcsolódó innovatív megoldásokkal minél magasabb szinten kiszolgáljuk megrendelőink igényeit.

A következőkben felsorolt szerződéseken keresztül tudjuk kedves ügyfeleinket kiszolgálni.
(Amennyiben ezeken a szerződéseken belül nem találja meg a beszerezni kívánt terméket, szolgáltatást, kérjük keressen bennünket bizalommal, és mi segítünk!)

 
 KM02FMNY18 Általános Multifunkciós eszközök és eredeti kellékanyagok
 

Nyomat előállító eszközök szállítása és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése (Közbeszerzési portál azonosító szám: KM0207FMNY18) - A KM-ben foglaltaknak megfelelően az Európai Uniós támogatásból megvalósuló uniós értékhatárt elérő vagy meghaladó beszerzések esetén – összhangban a 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet 97. § (2) bekezdésében foglaltakra – az eljárás második részében a verseny újranyitása kötelező. Az Intézmény saját költségvetési forrásból megvalósuló egyedi beszerzése esetén, amennyiben az eljárás második részében a Kbt. 19. § (3) bekezdésének alkalmazása nélkül számított becsült érték eléri vagy meghaladja a mindenkor hatályos uniós értékhatárt a verseny újranyitása kötelező. Az Intézmény saját költségvetési forrásból megvalósuló egyedi beszerzése esetén, amennyiben az eljárás második részében a Kbt. 19. § (3) bekezdésének alkalmazása nélkül számított becsült érték nem éri el a mindenkor hatályos uniós értékhatárt, közvetlen megrendeléssel történhet a beszerzés. 

Keretmegoldás aktív időszaka:

2018.12.17-2021.12.17

Árlista letöltése >>>

Letöltési segédlet (pdf) megtekintése >>>

   
   KM03FMNY18 Nyomtatók, Tintasugaras multifunkciós eszközök és eredeti kellékanyagok
 

Nyomat előállító eszközök szállítása és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése (Közbeszerzési portál azonosító szám: KM0301FMNY18) - A KM-ben foglaltaknak megfelelően Európai Uniós támogatásból megvalósuló beszerzések esetén – összhangban a 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet 97. § (2) bekezdésében foglaltakra az eljárás második részében a verseny újranyitása kötelező. Az Intézmény saját költségvetési forrásból megvalósuló egyedi beszerzése esetén, amennyiben az eljárás második részében a Kbt. 19. § (3) bekezdésének alkalmazása nélkül számított becsült érték eléri vagy meghaladja a mindenkor hatályos uniós értékhatárt a verseny újranyitása kötelező. Az Intézmény saját költségvetési forrásból megvalósuló egyedi beszerzése esetén, amennyiben az eljárás második részében a Kbt. 19. § (3) bekezdésének alkalmazása nélkül számított becsült érték nem éri el a mindenkor hatályos uniós értékhatárt, közvetlen megrendeléssel történhet a beszerzés.

Keretmegoldás aktív időszaka:

2018.12.17-2021.12.17

Árlista letöltése >>>

Letöltési segédlet (pdf) megtekintése >>>

   
   
   KM01FMNY18 Homogén Multifunkciós eszközök és eredeti kellékanyagok
 

Keretmegoldás aktív időszaka:

2018.12.17-2021.12.17

Árlista letöltése >>>

Letöltési segédlet (pdf) megtekintése >>>

   
   
  KM01SZGRK17 Homogén kliens oldali informatikai eszközök beszerzése
 

Keretmegoldás hatálya:

2017.07.10-2021.07.10

Árlista letöltése >>>

Letöltési segédlet (pdf) megtekintése >>>

   
   
   KM01SRVT17 Szerverek és tárolók, valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatások beszerzése (x86)
 

Keretmegoldás aktív időszaka:

2017.10.27-2020.10.26

Árlista letöltése >>>

Letöltési segédlet (pdf) megtekintése >>>

   

 

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt!