Orink gyártmányú kellékanyagaink listájának megtekintéséhez klikk ide >>>

Az Orinkről

Cégünk az ORINK HUNGARY KFT.-nek , mint az ORINK nyomtatókellékek KIZÁRÓLAGOS importőrének és nagykereskedőjének Csongrád megyei képviseleteként kínálja kiváló minőségű termékeit 100%-os garanciával. Gyári képviseletként egyedülálló a magyarországi kellékpiacon, termékeink a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg. Gyártás az ISO9001 és ISO14001 követelményrendszerében folyik. A magas minőség mellett a folyamatos innováció is jellemző. Egyedülállóan előnyös nyomtatási költségek mellett nagyon magas megbízhatósággal rendelkeznek a termékek.
Orink

 

TINTAPATRONOK
Az ORINK Infotech International Co.Ltd havonta 7 Millió tintapatront gyárt. Minden hónapban több új tintapatront mutatunk be , hogy a vásárlók és a felhasználók gondtalanul élvezhessék a csökkentett költségű de kiváló minőségű nyomtatás előnyeit. A nagy gyártói tapasztalat biztosítja , hogy a tintapatronok nyomtatási teljesítménye eléri vagy meghaladja az OEM gyártókét.

LÉZERKAZETTÁK
Az ORINK Infotech International Co.Ltd havi 100 000 db lézerkazettát gyárt vagy újít fel. Mivel a teljes gyártási folyamatot saját gyáregységeiben ellenőrzött körülmények között felügyeli így a több száz modell magas megbízhatósággal rendelkezik. A szigorú minőségellenőrzött anyagok és magas szakmai gyártási szakértelem mellett a felhasználók stabil és egyenletes minőséget várhatnak el a termékektől.

 

Termékeink tonerkazettáinak, tintapatronjainak, toner flakonjainak kialakítása úgy lett tervezve, hogy minél több hasonló típusú, más márkájú készülékbe is illeszkedjen, így biztosítva univerzálisabb felhasználhatóságot.
Amennyiben nem találja az Önnek szükséges terméket, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, hogy segíteni tudjunk a megfelelő kellékanyag kiválasztásában.

 

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt!