Epson külső tintatartályos nyomtatók 3 év garanciával

Nyomtass jóval többet
sokkal kevesebbért!

Akár otthon, akár az irodában dolgozol, az Epson külső tintatartályos nyomtatóinak segítségével csökkentheted nyomtatási és üzleti költségeidet. Az ultranagy kapacitású, új tintasugaras nyomtatók egyesítik magukban a megfizethető árat, a kényelmet, a minőséget és a megbízhatóságot.

Most 3 év garanciával!

 

 

Nincs más dolga, mint:

 • Vásároljon  2014. szeptember 1. és 2015. március 31. között egy promócióban szereplő Epson külső tintatartályos készüléket.
 • Küldje el az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre a vásárlást igazoló számla másolatát a készülék sorozatszámával együtt, és az e-mail szövegében adja meg az elérhetőségeit (név, postázási cím, telefonszám).
 • Az igénylés beérkezését követő 30 napon belül postázásra kerül a megadott címre, a kiterjesztett garancia aktiváláshoz szükséges csomag.
 • A kiterjesztett garancia aktiválását, az alábbi oldalon tudja elvégezni (az aktiválás a vásárlástól számított 1 éven belül lehetséges):
  http://www.epson.hu/hu/hu/viewcon/corporatesite/misc/warrantycheck/coverplus
 • A kiterjesztett garancia csak sikeres aktiválás után érvényes.

  A promócióban az alábbi készülékek vesznek részt:

      Epson L300
      Epson L355
      Epson L550
      Epson L800
      Epson L1800
      Epson L1300
      Epson Workforce M100
      Epson Workforce M105
      Epson Workforce M200

Külső tintatartályos készülékeink listája itt megtekinthető>>>

 

Termék kategóriák

 

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt!